T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Ağu 2024 #1 Milföyden Kat Kat Tanımı İçin Malzemeler 1 paket yada yarım paket milföy Kavanoz çikolata yahut damla çikolata Üzeri için; 1 yumurta sarısı Şeker Milföyden Kat Kat Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben yarım paket milföy kullandım ikişerliden 10 adet çıktı. Eriyen milföylerimizi ayırdıktan sonra bir kenarına çikolata sürüyoruz ve kapatıyoruz. Üzerine bıçakla çizikler atıyoruz. Yumurta sarısını da sürdükten sonra birer çay kaşığı şeker her birinin üzerine serpeliyoruz. 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun Milföyden Kat Kat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Milföyden Kat Kat Tanımı İçin Malzemeler 1 paket yada yarım paket milföy Kavanoz çikolata yahut damla çikolata Üzeri için; 1 yumurta sarısı Şeker Milföyden Kat Kat Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben yarım paket milföy kullandım ikişerliden 10 adet çıktı. Eriyen milföylerimizi ayırdıktan sonra bir kenarına çikolata sürüyoruz ve kapatıyoruz. Üzerine bıçakla çizikler atıyoruz. Yumurta sarısını da sürdükten sonra birer çay kaşığı şeker her birinin üzerine serpeliyoruz. 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun Milföyden Kat Kat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı