bilgiliadam
Yeni Üye
minibüs diyologları SÜRÜCÜ: birazcık daha sıkışırmısınız GEZGIN: birimizde kucağına gelelimmi ŞOFÖR: beyefendi ücretinizi vermediniz GEZGIN: uzattım ya almadınmı YOLCU:kaptan akraba olduk daha nere alcan GEZGIN: guzuum şu yolda yatan köpeğin yanına indir beni SÜRÜCÜ: anne köpek kalktı gidiyo napıyım) Yaşlı teyze: Evladım sağda mübarek bir yerdeM şoförü: Eksik ilerde Camii var, seni orada bırakayım teyze bir hanim telasla kosarak dolmuşu durdurmaya ugrasiyor Insanlar islikliyor şoför aci bir frenle duruyor Kadin: Gardas bu dolmuş aydınlığa gidir mi? şoförün cani burnunda, otomobil dolu, baskı durmus, kizginlikla Hayir baci, getmez Kadin: haydaaaa eleyse niye durdun ! Trafik lambalari sehre yeni konulmus Trafik polisi kirmizi isikta gecen teyzeye cikisiyor Teyze teyze dur nereye gidiyorsunTeyze cok kizgin yanıt veriyor: Vi? beyimden izin almisam gaynimgile gidirem yıl ne ? Eve gitmek üzere dolmuş bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider'diye yanıt verdi! İşte o lahza benim ve şoförün bittiği andır Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, bütün kalkicak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 Eleman hala bir umut sordu: Kaptan, yer var mi? Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: Bilmiyorum, üstteki kata bi bak bakalım Bir gün arkadaşımla evimin yakınındaki bir duraktan minibüse bindik Minibüsünün camında kocaman puntolarla şoförün cep numarası yazıyordu, artı umursamadık ama göze batıyordu; beni ara, diye bağırıyordu resmi olarak İneceğim yere yaklaşınca şoförün numarasını cevirdim, Müsait bir yerde bırakır misin abi?dedim Adam afalladı, bastı frene Minibüs yarıldı gülmekten ALINTIDIR