Son Konu

Minibüslerde yaşanan komik diyaloglar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Minibüslerde yaşanan gülünç diyaloglar Minibüslerde yaşanan gülünç diyaloglarminibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c56382578a25pngalt :D:D :D:D :D:Dminibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c56382578a25pngalt :D:D :D:D :D:D​ Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer: Şoför bey kutsal bi yerde inebilir miyim? Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seniminibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c56382580053pngalt :haha: Haha :haha: Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz Hah bitmiş oğlum siz gidin ben gelmeyeceğimminibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c56382580053pngalt :haha: Haha :haha: Gezgin: Abi Heykel'e çıkıyo mu? Şoför: Değil abi, yanından geçiyo:zuha: Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? Ben kız değilim! Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte:laugh::laugh::laugh::laugh: ! Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp, Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp: Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o lahza benim ve şoförün bittiği andı minibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c56382580053pngalt :haha: Haha :haha:​​ Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karmakarışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine şoför kadını indirirken: Buyrun size bedel değil fakat!:laugh::laugh: Yolcu müsait bi yerde inmek ister lakin dili sürçer: Müsait bi yerde iner misiniz? Sürücü: Niye sen mi kullancan???:zuha: ! RumeliHisarü stü otobüsüyle Taksim'e doğru gidi yoruz Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla: Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim sürücü olaya baskın: Yan abi ayıp ettin Al götür senden kıymetli mi:zuha:zuha: İstanbul'dayiz Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,bütün kalkıcak, elemanın biri açtı kapıyı İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 Eleman hala bir umut sordu: Kaptan, yer var mı? Sürücü de arkasını dönüp cevap verdi: Bilmiyorum, üstteki kata bi bak ba kalım:laugh: Öyle batmış olmamasına rağmen minibüs yol almak üzereydi Tam o anda ağız dalaşı ettikleri her hallerinden muhakkak olan iki arkadaş minibüse bindiBirbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: Abi bir öğrenci bundan başka hayvan alır mısın?minibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c5638258c40aalt minibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c5638258c40aalt minibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c5638258c40aalt minibuslerdeyasanankomikdiyaloglar5c5638258c40aalt ​  

Üst Alt