B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Nis 2018 #1 Mor ve Otesi Tv'deki Kız akor,tab,nota Tv'deki kız şarkısı gitar notası imagesmorveotesitvdekikizakor5adaaccd62d7d Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız Gm F Kalk gidelim desem Dm Cm Boş boş bakar anlamazsın Gm F Camdan yuzunu opsem, C# G# F# Tv'deki kız Bb D Dm D# Elin yuzun var ama kokunu bilmem sıkıldın galiba Cm Dm Bir gun yanına gelsem tanır mısın? C# G# F# Tv'deki kız F aaa aaaa aaaaa aaaa aaaahh Gm Bb D# Cm Sen ve ben ikimiz, camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız G# Gm F G# Uyu, uyu yoruldun, uyu Bb F F# D# Bb F Hep yuzun guluyor orda Dm (D) D# Yolda seni gordum mutsuzdun galiba Cm Dm Bugun yanına geldim tanımadın G# F# Tv'deki kız D# Gm Fm Aptal kutu, yoruldun G# C# A D Uyuuuuuuu uuuuyuuu Gm Bb D# Cm Gm D#m Dm D D# Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız G# Gm F
Mor ve Otesi Tv'deki Kız akor,tab,nota Tv'deki kız şarkısı gitar notası imagesmorveotesitvdekikizakor5adaaccd62d7d Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız Gm F Kalk gidelim desem Dm Cm Boş boş bakar anlamazsın Gm F Camdan yuzunu opsem, C# G# F# Tv'deki kız Bb D Dm D# Elin yuzun var ama kokunu bilmem sıkıldın galiba Cm Dm Bir gun yanına gelsem tanır mısın? C# G# F# Tv'deki kız F aaa aaaa aaaaa aaaa aaaahh Gm Bb D# Cm Sen ve ben ikimiz, camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız G# Gm F G# Uyu, uyu yoruldun, uyu Bb F F# D# Bb F Hep yuzun guluyor orda Dm (D) D# Yolda seni gordum mutsuzdun galiba Cm Dm Bugun yanına geldim tanımadın G# F# Tv'deki kız D# Gm Fm Aptal kutu, yoruldun G# C# A D Uyuuuuuuu uuuuyuuu Gm Bb D# Cm Gm D#m Dm D D# Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız G# Gm F