Son Konu

Motorola'dan mobil cihaz tutkunlarını heyecanlandıran açıklama!

Garfield

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının değerli isimlerinden biri olan Motorola’nın akıllı telefon modeli Razr, Samsung’un tanınan modeli Galaxy Z Flip ile rekabete girebilecek tek aygıt olarak gösteriliyor. Her ne kadar bugüne kadar Galaxy Z Flip’in yanında Motorola Razr’ın esamesi bile okunmasa da, 2022 yılı yeni bir periyodun başlangıcı olabilir.

İşte bu nedenle Motorola’nın 2 Ağustos’ta gerçekleştireceği tanıtım tertibi çok büyük bir merakla bekleniyordu. Ne var ki aktifliğe yalnızca saatler kala Motorola’dan gelen tertibin iptal edildiği haberi, teknoloji dünyasında şaşkınlığa neden oldu. Bu hususa ait Motorola’nın üst markası olan Lenovo’dan rastgele bir açıklama gelmezken, Çin merkezli teknoloji devinin ABD Temsilciler Meclisi Lideri Nancy Pelosi’nin Tayvan ziyareti nedeniyle artan Çin – Tayvan gerginliğini düşünerek bu hamleyi yaptığı düşünüldü.

Motorola'dan taşınabilir aygıt tutkunlarını heyecanlandıran açıklama!

Bugün Lenovo’nun önde gelen isimlerinden biri olan Chen Jin’in paylaştığı yeni görsel ise, aktifliğin yeni tarihini göstermiş oldu. Buna nazaran Jin’in paylaştığı görsel, 11 Ağustos Perşembe gününü saat olaraksa öğlenden sonra 2’yi işaret ediyor. Bu açık bildirinin akabinde artık teknoloji dünyası da hem Motorola Razr 2022’nin hem de Motorola Edge X30 Pro’nun yeni tanıtım tarihini öğrenmiş oldu.

Her iki telefonun da hali hazırda Motorola’nın mutabakatlı olduğu birkaç platformda ön satışta olduğu düşünüldüğünde, tanıtım tertibinin bitmesinin çabucak akabinde hem Motorola Razr 2022’nin hem de Motorola Edge X30 Pro’nun satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Üst Alt