D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 paket bisküvi 250 gram margarin 1 paket kakao 4 yemek kaşığı toz şeker 1 adet yumurta Üzerine; Hindistan cevizi Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Margarini eritin, ocaktan alın, ılınmasını bekleyin ve şekeri kakaoyu ekleyip, karıştırın. En son yumurtayı kırın, kesinlikle yumurta kokmuyor. Yumurtayı iyice yedirerek karıştırın. Çok güzel bir kıvam alacak. Bisküvileri kırın bir geniş kaba alın ve üzerine kakaolu sosu dökün, karıştırın. İstediğiniz kalıba boşaltın. Buzdolabına donması için koyun. 2 saatte tam anlamıyla donmuş olacaktır. Ben ekstra üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata döktüm (Bu tamamen arzuya kalmıştır) soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun. Mozaik Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 paket bisküvi 250 gram margarin 1 paket kakao 4 yemek kaşığı toz şeker 1 adet yumurta Üzerine; Hindistan cevizi Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Margarini eritin, ocaktan alın, ılınmasını bekleyin ve şekeri kakaoyu ekleyip, karıştırın. En son yumurtayı kırın, kesinlikle yumurta kokmuyor. Yumurtayı iyice yedirerek karıştırın. Çok güzel bir kıvam alacak. Bisküvileri kırın bir geniş kaba alın ve üzerine kakaolu sosu dökün, karıştırın. İstediğiniz kalıba boşaltın. Buzdolabına donması için koyun. 2 saatte tam anlamıyla donmuş olacaktır. Ben ekstra üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata döktüm (Bu tamamen arzuya kalmıştır) soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun. Mozaik Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı