bilgiliadam
Yeni Üye
Msn şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlarım Hotmail Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlanır Msn şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlarım Hotmail Sifre Sifirlama Hotmail şifrenizi yani msn şifrenizi unuttunuz ve şifrenizi sıfırlamak istiyorsunuz Peki nasıl yapacaksınız; işte size yapmanız gerekenler Melek'lermsnsifremiunuttumnasilsifirlarim5c581d6ab66bfalt Bu yazımızda hepbirlikte msn şifresini unutanlar için yapılması gerekenleri öğreniyoruzmsnsifremiunuttumnasilsifirlarim5c581d6ab66bfalt 1549278566 1549278566 msnsifremiunuttumnasilsifirlarim5c581d6b1d75dmsnsifremiunuttumnasilsifirlarim5c581d6b1d75dmsnsifremiunuttumnasilsifirlarim5c581d6b1d75d Hotmail Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlayabilirim? Hotmail şifrenizi unuttuysanız, Hotmail’e tescil olurken sizden istenen bakımlı sorunun cevabını biliyor olmalısınız Öncelikle, Hotmail ana sayfada bulunan, “Forgot your password linkine tıklayın Açılacak sayfada, anlamsız yerleri doldurun ve continue düğmesine tıklayın Ilk Önce country’den bulunduğunuz ülkeyi seçin Türkiye’yi seçerseniz, aşağıdaki gibi bir şart laf konusu olur Sizden yalnızca, Hotmail’e tescil olurken seçtiğiniz soru sorulacak ve cevabı istenecek Bu sorunun cevabını bilmiyorsanız, Hotmail hesabınızı geri almanız fazla kuvvet olur! Sorunun cevabını yazıp, continue düğmesine tıkladığın anda, yeni parola meydana getirmek için ekran kazanç Buraya, aşağıdaki gibi istemiş olduğunuz yeni şifreyi girin Bu Nedenle, eski parolayı sıfırlayıp, yeni şifre oluşturmuş oldunuz Artık, Hotmail hesabınıza yeni şifrenizle girebilirsiniz