M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Kas 2023 #1 Harika Nohut Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 büyük kase haşlanmış nohut Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 2-3 kısım taze soğan 2 adet kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber 1 adet yeşil kapya biber Bir avuç konserve mısır 1 limon suyu 1,5 kaşık nar ekşisi Zeytinyağ Dileğe nazaran ceviz ve pulbiber Süper Nohut Salatası Tanımı Yapılışı Haşlanmış nohutumuzu geniş bir kaseye alıp doğradığımız tüm yeşillikleri ve öteki garnitürleri ek edip hepsini karıştırıyoruz. Daha sonra limon, nar ekşisi, zeytin yağ ve tuzumuzu ek edip tekrar güzelce tüm gereçleri karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Not: gereçlerin ölçüsünü ve sos ayarını zevkinize nazaran de ayarlayabilirsiniz. ben zeytinyağını ve ekşisini biraz bol koyuyorum o denli sevdiğim için pul biberde çok yakışıyor deneyin derim (çocuklarda yiyecek diye ben atmadım).
Harika Nohut Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 büyük kase haşlanmış nohut Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 2-3 kısım taze soğan 2 adet kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber 1 adet yeşil kapya biber Bir avuç konserve mısır 1 limon suyu 1,5 kaşık nar ekşisi Zeytinyağ Dileğe nazaran ceviz ve pulbiber Süper Nohut Salatası Tanımı Yapılışı Haşlanmış nohutumuzu geniş bir kaseye alıp doğradığımız tüm yeşillikleri ve öteki garnitürleri ek edip hepsini karıştırıyoruz. Daha sonra limon, nar ekşisi, zeytin yağ ve tuzumuzu ek edip tekrar güzelce tüm gereçleri karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Not: gereçlerin ölçüsünü ve sos ayarını zevkinize nazaran de ayarlayabilirsiniz. ben zeytinyağını ve ekşisini biraz bol koyuyorum o denli sevdiğim için pul biberde çok yakışıyor deneyin derim (çocuklarda yiyecek diye ben atmadım).