B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ağu 2024 #1 Muhteşem yuzyıl 26bolum kibir konuşması Muhteşem yuzyıl 26bolum konuşma Muhteşem yuzyıl 26bolum Bu sesler nasıl sustu, yureğimin gurultusunu duyuyorum, bu koku Gul kokusu duymak istiyorum Kan, barut kokusu genzimi yakıyor Toprak, ağaclar, kuşlar susmayın, kazandın deyin, mutlak zafer kazandın! Kanimiz aktı toprağa, yandık hak aşkına kullerimiz savruldu, ruzgar esti, esiyor mu hala? Sağ yanımdaki melek, sol yanımdaki şeytan nereye gittiniz, duyun sesimi Yetiş yarabbi! durduramıyorum olumu Oğleden ikindiye kazandık Mohac Muharebesi'ni, kainatın en kısa zamanda kazanılmış en buyuk zaferi olarak kayda alacak vak'anuvisler Bu senin zaferin Suleyman İcimi bir kibir sardi, kainat bana sonra hangi zaferi işaret ediyor? İşaretleri takip et Suleyman, işaretleri
Muhteşem yuzyıl 26bolum kibir konuşması Muhteşem yuzyıl 26bolum konuşma Muhteşem yuzyıl 26bolum Bu sesler nasıl sustu, yureğimin gurultusunu duyuyorum, bu koku Gul kokusu duymak istiyorum Kan, barut kokusu genzimi yakıyor Toprak, ağaclar, kuşlar susmayın, kazandın deyin, mutlak zafer kazandın! Kanimiz aktı toprağa, yandık hak aşkına kullerimiz savruldu, ruzgar esti, esiyor mu hala? Sağ yanımdaki melek, sol yanımdaki şeytan nereye gittiniz, duyun sesimi Yetiş yarabbi! durduramıyorum olumu Oğleden ikindiye kazandık Mohac Muharebesi'ni, kainatın en kısa zamanda kazanılmış en buyuk zaferi olarak kayda alacak vak'anuvisler Bu senin zaferin Suleyman İcimi bir kibir sardi, kainat bana sonra hangi zaferi işaret ediyor? İşaretleri takip et Suleyman, işaretleri