D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Haz 2024 #1 Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri Yarım su bardağı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un Üzerine; Yumurta beyazı Ceviz, badem (ellinizde ne varsa) Çikolata Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Margarin, sıvı yağ, pudra şekeri ,kabartma tozu ,vanilya ,nişasta karıştırıp ve yoğurun. En son unu ekleyin, kulak göğsü kıvamında olunca kâfi denetimli unu ekleyin. Ben yuvarlak hal verdim, üstünü yumurta akına sürdüm ve ceviz koydum. 25 dk 180 derece pişirdim, denetimi form de afiyet olsun Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri Yarım su bardağı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un Üzerine; Yumurta beyazı Ceviz, badem (ellinizde ne varsa) Çikolata Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Margarin, sıvı yağ, pudra şekeri ,kabartma tozu ,vanilya ,nişasta karıştırıp ve yoğurun. En son unu ekleyin, kulak göğsü kıvamında olunca kâfi denetimli unu ekleyin. Ben yuvarlak hal verdim, üstünü yumurta akına sürdüm ve ceviz koydum. 25 dk 180 derece pişirdim, denetimi form de afiyet olsun Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı