B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Murat Boz Sallana Sallana Murat Boz Sallana Sallana şarkı sozu sallana sallana şarkı sozu imagesmuratbozsallanasallana5adac955ba8ba Murat Boz'un Şans albumunden 8 parca Soz:Soner Sarıkabadayı Muzik:Soner Sarıkabadayı Benim olan senin ama Senin olan benim değil Yani kalbinde bana bir yer yok Belki biraz sustum ama Sozlerini yuttum değil Bak bu yangından geriye eser yok Gonlum usandı sana zar zor dayandı Tabi ben de uzuldum ama yandıysa yandı Ben burda yarına kusmuşum Yuruyorum yolda sallana sallana Derdinle zindana duşmuşum Bitti hakkım da kullana kullana
Murat Boz Sallana Sallana Murat Boz Sallana Sallana şarkı sozu sallana sallana şarkı sozu imagesmuratbozsallanasallana5adac955ba8ba Murat Boz'un Şans albumunden 8 parca Soz:Soner Sarıkabadayı Muzik:Soner Sarıkabadayı Benim olan senin ama Senin olan benim değil Yani kalbinde bana bir yer yok Belki biraz sustum ama Sozlerini yuttum değil Bak bu yangından geriye eser yok Gonlum usandı sana zar zor dayandı Tabi ben de uzuldum ama yandıysa yandı Ben burda yarına kusmuşum Yuruyorum yolda sallana sallana Derdinle zindana duşmuşum Bitti hakkım da kullana kullana