I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Haz 2024 #1 Müslüm Gürses Şarkıları İsimleri Affet Ah Oğlum Aldatılanlar Artakalan Katiyen Aşk Bu Aşk Tesadüfleri Sever Aşkın Şartı Ayrılık Gelip Çatınca Ayrılık Rüzgarı Ayyaş Bağrıyanık Benim Meselem Bir Ömür Yetmez Anlamsız Hayaller Boşaymış Meğer Bu Şehirde Yaşanmaz Bulursun Beni Değmezmiş Sana Dön Sevgilim Döndür Yolumdan Esrarlı Gözler Ey Zalim Farklı Değilim Gitti Gönlünce Olsun Gönül Gönül Rüzgarı Gönül Teknem Eş Hayat Berbat Hoşçakal İçmesem Olmuyor İstanbul´a Elveda İtirazım Var Alın Yazısı Ağı Kaderi Ben Mi Yarattım? Kadınım Kalbie Gömdüm Seni Kederliyim İçiyorum Kış Oldum Kolay Mı Sandın Kullarına Kul Yaratmış Küllü Yıkılmış Nazar Ne Ülkü Düştüm Nilüfer O Sen Değilsin Olsun Ölüyorum Kederimden Öpsem mi Rüzgar Söylüyor Sabahleyin Sarıl Bana Sebahat Abla Sefil Aşk Sen Neredesin Ben Neredeyim Sen Olmayınca Sende mi ardaşım? Senden Vazgeçemem Sevdalıyım Sevgilim Sır Olmuşsun Sorma Şarkılar Senin İçin Tutamıyorum Zamanı Devasız Hayat Usandım Vazgeçtim Vurmayın (Benim Derdim) Palavracı Yandım Yıkıldım Sevgilim *
Müslüm Gürses Şarkıları İsimleri Affet Ah Oğlum Aldatılanlar Artakalan Katiyen Aşk Bu Aşk Tesadüfleri Sever Aşkın Şartı Ayrılık Gelip Çatınca Ayrılık Rüzgarı Ayyaş Bağrıyanık Benim Meselem Bir Ömür Yetmez Anlamsız Hayaller Boşaymış Meğer Bu Şehirde Yaşanmaz Bulursun Beni Değmezmiş Sana Dön Sevgilim Döndür Yolumdan Esrarlı Gözler Ey Zalim Farklı Değilim Gitti Gönlünce Olsun Gönül Gönül Rüzgarı Gönül Teknem Eş Hayat Berbat Hoşçakal İçmesem Olmuyor İstanbul´a Elveda İtirazım Var Alın Yazısı Ağı Kaderi Ben Mi Yarattım? Kadınım Kalbie Gömdüm Seni Kederliyim İçiyorum Kış Oldum Kolay Mı Sandın Kullarına Kul Yaratmış Küllü Yıkılmış Nazar Ne Ülkü Düştüm Nilüfer O Sen Değilsin Olsun Ölüyorum Kederimden Öpsem mi Rüzgar Söylüyor Sabahleyin Sarıl Bana Sebahat Abla Sefil Aşk Sen Neredesin Ben Neredeyim Sen Olmayınca Sende mi ardaşım? Senden Vazgeçemem Sevdalıyım Sevgilim Sır Olmuşsun Sorma Şarkılar Senin İçin Tutamıyorum Zamanı Devasız Hayat Usandım Vazgeçtim Vurmayın (Benim Derdim) Palavracı Yandım Yıkıldım Sevgilim *