B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ağu 2024 #1 Mustafa Ceceli eksik şarkısı, Mustafa Ceceli eksik şarkı sozu, soz ve bestesi Ravi İncigoz ait olan Eksik şarkısı Mustafa ceceli Elvan gunaydın seslendirdi Mustafa Ceceli : Omzumda başın eksik Yatagında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik Yaslı hep gozum Elvan Gunaydın : Omzumda basın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik, Yaşlı hep gozum, Mustafa Ceceli : Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum o bile az Elvan Gunaydın : Omzumda başın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik Yaşlı hep gozum, Mustafa Ceceli ; Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz Sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Mustafa Ceceli ve Elvan Gunaydın: Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Hani eksik diyorum ya o bile az soz ve bestesi Ravi İncigoz imagesmustafacecelieksiksarkisozu5adab4480f988
Mustafa Ceceli eksik şarkısı, Mustafa Ceceli eksik şarkı sozu, soz ve bestesi Ravi İncigoz ait olan Eksik şarkısı Mustafa ceceli Elvan gunaydın seslendirdi Mustafa Ceceli : Omzumda başın eksik Yatagında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik Yaslı hep gozum Elvan Gunaydın : Omzumda basın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik, Yaşlı hep gozum, Mustafa Ceceli : Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum o bile az Elvan Gunaydın : Omzumda başın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yuzde tebessum Elimde elin eksik Yaşlı hep gozum, Mustafa Ceceli ; Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz Sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Mustafa Ceceli ve Elvan Gunaydın: Ne olur don geri sevindirme elleri Bozdur muhurlu kara buyuleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Hani eksik diyorum ya o bile az soz ve bestesi Ravi İncigoz imagesmustafacecelieksiksarkisozu5adab4480f988