B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Şarkı Sozleri Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım her solukta Ne olur anla, ne olursun Sensiz olmaz ki sensiz Sensiz sevinclerim solar Sonra ne yaparım ben ne olur anla, ne olursun Sen bilirsin ben halimi anlatamam Beni bilirsin ben hic seni aldatamam Gozbebeğim sen benim herşeyimsin Sen benim sevgilimsin İnan inan sevmem kendimi Hicbir zaman senin kadar İnan, inan, inann Sensiz olmaz ki sensiz Ben senin golgendeyim Senle beraberken Ne olur anla ne olursun Sen bilirsin ben halimi anlatamam Beni bilirsin ben hic seni aldatamam Gozbebeğim, sen benim herşeyimsin Sen benim sevgilimsin İnan inan sevmem kendimi Hicbir zaman senin kadar İnan, inan, inann Sensiz sevinclerim solar Sonra ne yaparım ben ne olur anla, ne olursun Sana birşey olursa Olurum ben acılardan Ne olur anla, ne olursun Olum bile ayıramaz bizi Olum bile Olum bile ayıramaz bizi Olum bile Olum bile ayıramaz bizi Olum bile imagesmustafacecelisensizolmazkisarkisozu5ada19484f379
Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Şarkı Sozleri Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım her solukta Ne olur anla, ne olursun Sensiz olmaz ki sensiz Sensiz sevinclerim solar Sonra ne yaparım ben ne olur anla, ne olursun Sen bilirsin ben halimi anlatamam Beni bilirsin ben hic seni aldatamam Gozbebeğim sen benim herşeyimsin Sen benim sevgilimsin İnan inan sevmem kendimi Hicbir zaman senin kadar İnan, inan, inann Sensiz olmaz ki sensiz Ben senin golgendeyim Senle beraberken Ne olur anla ne olursun Sen bilirsin ben halimi anlatamam Beni bilirsin ben hic seni aldatamam Gozbebeğim, sen benim herşeyimsin Sen benim sevgilimsin İnan inan sevmem kendimi Hicbir zaman senin kadar İnan, inan, inann Sensiz sevinclerim solar Sonra ne yaparım ben ne olur anla, ne olursun Sana birşey olursa Olurum ben acılardan Ne olur anla, ne olursun Olum bile ayıramaz bizi Olum bile Olum bile ayıramaz bizi Olum bile Olum bile ayıramaz bizi Olum bile imagesmustafacecelisensizolmazkisarkisozu5ada19484f379