B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sozleri Mustafa Sandal Organik Sozleri Aşk lazım, aşka donmek lazım İnan ki kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tukendi bitti sağlık Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl gunler boşa gecen Ziyan gunler amman amman Acık zindan buyuk yalan Bak soz verdim Organik aşk arıyorum Bir turlu bulamadım İcime dert oluyor az biraz Kendime gelemiyorum Başa donemiyorum İcime de doğuyor son bir aşk imagesmustafasandalorganiksarkisozleri5ada25dae72f0
Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sozleri Mustafa Sandal Organik Sozleri Aşk lazım, aşka donmek lazım İnan ki kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tukendi bitti sağlık Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl gunler boşa gecen Ziyan gunler amman amman Acık zindan buyuk yalan Bak soz verdim Organik aşk arıyorum Bir turlu bulamadım İcime dert oluyor az biraz Kendime gelemiyorum Başa donemiyorum İcime de doğuyor son bir aşk imagesmustafasandalorganiksarkisozleri5ada25dae72f0