B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 May 2024 #1 Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkısı Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkı Sozleri Sakın unuttum sanma sen bi tanesin Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan soylenmeli Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan soylenmeli Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon
Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkısı Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkı Sozleri Sakın unuttum sanma sen bi tanesin Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan soylenmeli Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan soylenmeli Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon Teşekkurler anne guzel gozlerinde Guneş karşımda batmıyor Hayatın icinde gozlerin kalbinde Sensin gercek şampiyon