Mükemmel hoş sözler mekan sözler sözler mekanı kıskananlara beni kıskananlara kapak Bu sözlerin bazıları benim fazla hoşuma gitti bilhassa kıskananlar çatlayınca haber verinde yapıştırmaya gelelim bana tarafından harikulade bi sözmuthisguzelsozler5c582fe89d2f4alt Big Grin Hatta tuttum bu sözümuthisguzelsozler5c582fe89d2f4alt Stick Out Tongue iha: gitmezsen sana dokunurum sahiplenirim seni sana Aşk’ı yaşatırım ! daha küçük aşklara katlanamazsn benimle ölürsün ! Tanımlama Edeyim GeL buL beni kıskananLar çatLinca haber weRinde inşa$trmaya geLeLiiMmMMm!!!! eLLerini tutmu$tum!! İçiMe çeKip sEvmişTim Ya 0 lahza Dedim duRsun dünya!seni sewioRum senden pozitif!! sen gülerken böylece ilgilenmem! yaLnız uyanmak cehennem madem uyku sözde ölüm! canıma geCedir kasteden(!) Zihnimiz bir süngerdiryüreğimizse bir dere Çoğumuzun akmak yerinesünger gibi emmeyi seçmesi ne ilginç C A H İ L L E R İ N K A L P L E R İ D U D A K L A R I N D A A L İ M L E R İ N D U D A K L A R I K A L P L E R İ N D E D İ R Kusura bakma vefat Bugün de gecikeceğim Hani filmin en hoş sahnesinden çıkar gibi Hayattan çıkıp gidemem Sen git Ben gelemem bu yürekle veya kal Eylül yağmurlarını bekle