Son Konu

Mutluluk Sozleri Facebook

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
facebook mutluluk sozleri, face mutluluk sozu, face icin mutluluk sozleri, facebook sozleri mutluluk, yeni mutluluk sozleri

*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o’dur

*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

*Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor

*Dunyada bir cok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor…

*BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir…

*gulmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gulusunde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri vardir

*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim!

*Bir Guluşunle Bir Lafınla Mutlu OLmasını oğrendim Bu bendeki ben Değil Bendeki Sen Oldu Artık Seninle Mutluyum

*Nekadar Mutlu Olsamda Sonunda uzuleceğim biliyorum hayatın Sonu gelince Yeniden Mutlu olucağım Seni Goruceğim biLiyorum

*mutluluklar seninle guzel seninle mutlulukları sevdim ben sen mutlu Ol Hep oLMasanda Severim Seni hep

*EN Guzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Guzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla

*Mutlu Olmak icin Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak icin Hayata Pozitif Bak yeterLi

*hayat Nekadar Acı Olsada guLmesini nekadar Dramatik Olsada Mutlu OLmasını biLiceksin

*Mutluluk Gulucuklerinde Değil, Soylediğin Sozlerle Mutlu Etsin beni Guluşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem

*Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Guzelliklerin GuzelliğiyLe GeLiyorum Sana Ac koLLarını bana

*o kadar guzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar guzel guluyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda

*Saf Duygularımı Kalbine Guzel Sozlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim

*Gozlerimi Sende Actım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum

*uzak Durma Bana mutlu OLamıyorum Sensiz Asla Guzel Gunlerin Hatırına Mutlulukları geri ver bana

*Cok Mutlu Olma Sonunda uzuLursun Kucuk Mutlulukları biL yetinmeyi oğrenirsin sevgine sahip cık Mutlulukları oğretirsin

*Senin icin bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun icinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım

*Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yureğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım

*Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim

*Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi

*Guzelliğin mutluluk değiL Duşuncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise duşuncelerimdeki Mutluluk orneğin

*Sensiz Acı Ceken Yureğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Actı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Cemberi Kuruyorum ikimizin Adına

Üst Alt