2019 Mutluluk Sozleri 2019
2019 mutluluk mesajları
Mutluluk ile ilgili sozler 2019
imagesmutluluksozleri20195ad9804ca93b2
Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi
Uzaklık kucuk sevgileri oldurur, buyukleri ise yuceltir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup ateşi alevlendirdiği gibi
Sensiz Acı Ceken Yureğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Actı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Cemberi Kuruyorum ikimizin Adına
Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugunde bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!
Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak icin coğu zaman elimizi uzatmak yeter George Sand
Mutluluğun formulu, gerektiğinde onemsiz şeylerle meşgul olabilmektir Edward Newton
Mutlu yaşam, tutku ve korku uzerinde mantığın ve duşuncenin elde ettiği bir zaferdir Lucius Annaeus Seneca
Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır İnsan hayatı, bir tur hata olmalı Arthur Schopenhauer