Son Konu

Müzeyyen Senar keklik dağlarda çağılar albümü

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Müzeyyen Senar keklik dağlarda çağılar albümü Müzeyyen Senar keklik dağlarda çağılar albümü Müzeyyen Senar keklik dağlarda çağılar şarkıları Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda sanatçı yorumcu Müzeyyen Senar'ın keklik dağlarda çağılar adlı albümünde bulunan eserlerin listesini sizlerle ve misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549250996 1549250996 muzeyyensenarkeklikdaglardacagilaralbumu5c57b1b813b7dmuzeyyensenarkeklikdaglardacagilaralbumu5c57b1b813b7dmuzeyyensenarkeklikdaglardacagilaralbumu5c57b1b813b7d Kendine has üslubuyla Müzeyyen Senar Taş Plak kayıtlarından oluşan Keklik Dağlarda Çağılar albümü müzik marketlerdeki yerini alıyorKeklik Dağlarda Çağılar albümü 19321950 yılları aralarında ressam yorumcu Müzeyyen Senar'ın ODEON çatısı aşağı kültürlü olduğu 100'ü aşkın taş plak kaydının arasından dikkatle seçilerek oluşturuldu Keklik Dağlarda Çağılar albümünde birbirinden özel Müzeyyen Senar ile özdeşleşmiş 15 eser yeralıyor Müzeyyen Senar keklik dağlarda çağılar Şarkı Listesi: Hastayım Yalnızım Seni Yanımda Sanıp Da Bahtiyar Vefat Etmek İsterim Haber Gelmez Gönül Yıkıntı Kaldı Dil Yaresini Andıracak Yare Bulunmaz Girdim Yarin Bahçesine Üç İşler Sürmelimin Gözlerine Mailem Ağlamakla İnlemekle Ömrüm Gelip Geçiyor Feryad Etme Gönül Çaren Yok Ki Bulasın Gelse O Şuh Meclise Gönül Göz Yaşı Dökmekten Usandı Bundan Böyle Söyle Kuzum Hayaline Onu Birazcık Unutayım Ne Yaptım Kendimi Nasıl Aldattım Gül Derler Bana GülDerler Gamzedeyim Derman Bulmam Garibim Bir Yuva Kurmam Keklik Dağlarda Çağılar Feraye'dir Kızın Adı  

Üst Alt