E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet muz 1 su bardağı tam buğday unu 1 yumurta 1 fincan süt 1 çay kaşığı tereyağı (Göz kararı zeytinyağı da olabilir) Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu çatalla ezdim. Diğer bütün malzemeleri de üstüne ekledim ve karıştırdım. Isıtıp yağladığım tavada kısık ateşte arkalı önlü pişirdim. Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet muz 1 su bardağı tam buğday unu 1 yumurta 1 fincan süt 1 çay kaşığı tereyağı (Göz kararı zeytinyağı da olabilir) Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu çatalla ezdim. Diğer bütün malzemeleri de üstüne ekledim ve karıştırdım. Isıtıp yağladığım tavada kısık ateşte arkalı önlü pişirdim. Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı