D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Kas 2023 #1 Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilin 3-4 yemek kaşığı kakao Keki ıslatmak için; 1,5 su bardağı süt Arası için; Muz Portakal kabuğu rende 2 poşet kremşanti (üzerindeki ölçüsüne göre)ben 2 pakete 2 su bardağı süt kullandım. 1 paket çikolata sosu (üzerindeki hazırlanışına göre) Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım. Üzerine süt, sıvı yağ, kakao, kabartma tozu, un ve vanilinide ekleyip tekrar çırpalım. Yağladığımız borcama döküp 180 derecede alt üst ayarda 25-30 dakika pişirelim (pişme süresi fırına göre değişkenlik gösterebilir). Kekimiz soğuduktan sonra 1,5 su bardağı sütü üzerine dökelim. Muzları dilimleyip yerleştirelim. Portakal kabuğu rendesini serpelim ve biraz suyundan üzerine sıkalım. Çırptığımız krem şantiye pastamızın üzerine sürelim. 1 paket çikolata sosunu hazırlayıp soğutalım. Pastamızın üzerine dökelim. 3-4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapabilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilin 3-4 yemek kaşığı kakao Keki ıslatmak için; 1,5 su bardağı süt Arası için; Muz Portakal kabuğu rende 2 poşet kremşanti (üzerindeki ölçüsüne göre)ben 2 pakete 2 su bardağı süt kullandım. 1 paket çikolata sosu (üzerindeki hazırlanışına göre) Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım. Üzerine süt, sıvı yağ, kakao, kabartma tozu, un ve vanilinide ekleyip tekrar çırpalım. Yağladığımız borcama döküp 180 derecede alt üst ayarda 25-30 dakika pişirelim (pişme süresi fırına göre değişkenlik gösterebilir). Kekimiz soğuduktan sonra 1,5 su bardağı sütü üzerine dökelim. Muzları dilimleyip yerleştirelim. Portakal kabuğu rendesini serpelim ve biraz suyundan üzerine sıkalım. Çırptığımız krem şantiye pastamızın üzerine sürelim. 1 paket çikolata sosunu hazırlayıp soğutalım. Pastamızın üzerine dökelim. 3-4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapabilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı