bilgiliadam
Yeni Üye
Nalan Kimdir?? Nalan Hayatı Ve Biyografisi Nalan Kimdir Nalan Hayatı Nalan Biyografisi Of Aman Nalan diye de tanıdığımız şarkıcımızı merek edenlerİşte NalanKimi vakit şarkılarını severek dinledikKimi vakit ortadan kaybolduyeni albümle baştan ortaya çıktınalankimdirnalanhayativebiyografisi5c5a60c980d05pngalt Beğenerek dinlediğimiz şarkılardan birkaçı Acemi BalıkNalan şu sıralar yeni albüm çıkardı ve ilk klibi çekti işte haberi 1548238585 1548238585 nalankimdirnalanhayativebiyografisi5c5a60c985263nalankimdirnalanhayativebiyografisi5c5a60c985263nalankimdirnalanhayativebiyografisi5c5a60c985263 15 Kasım 1973'te, polis bir baba ve ev hanımı bir annenin 3 kızları olarak Eskişehir'de dünyaya geldi Daha minicik bir çocukken, babası ona şarkılar öğretir, sabahları traş olurken yanına söyletirdi Birincil single çalışması olan 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi'yi, o dönemlerde babası kaydetti 3 yaşındayken Eskişehir'den İstanbul'a taşındılar İlkokula İstanbul'da başladı Son sınıfa kadar İstanbul'da okudu Her Zaman fazla çalışkandı, ablasının ödevlerini bile o yapardı İlkokulu, babasının tayini çıktığı için taşındıkları Afyon'da bitirdi 1984 yılında, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi, Kanun öğrencisi olarak ortaokula başladı Lise ve üniversite öğrenimine de aynı okulda şöhret bölümü öğrencisi olarak devam etti Hocaları arasında Alaaddin Ağır Ağır ve Bekir Sıtkı Sezgin gibi isimler vardı Olağan Türk Müziği eğitimini bu okulda tamamladı Birincil sahne deneyimini, az önce üniversitede öğrenciyken, mektep arkadaşlarından kurulu bir grupla Beşiktaş Sokak Bar'da yaptığı programlarla kazandı 1992'de Eurovizyon Şarkı Yarışmasına katıldı Benzer dönemlerde kendi bestelerinin çalışmalarına ağırlık verdi Ilk albümünde bulunan Son Kez Öpadlı parçayı bu dönemde besteledi 1993'te Ataköy Regatta, Twins Bar'da sahne almaya başladı O dönemlerde Garo Mafyan, hazırladığı bir albüm için solist aramaktaydı Çalıştığı barda Nalan'ı dinledikten daha sonra albümü onun okumasını istedi Şarkılar hazır olduğu icin kısa sürede albümü tamamladılar Birincil albüm, 1994'te OF AMANadıyla piyasaya çıktı 800000lik satışla o dönemde çıkan albümler içinde en başarılı albüm oldu Akıllarda albümünün adıyla bütünleşerek, 'Of Aman Nalan' olarak kaldı; pek tanındı, pek sevildi 1995'te 2 albümü CANSUYUMmüzikseverlerle buluştu Tiraj olarak o dönemin en çok satanlarından olan albümden 'Hadi Yarim' adlı parça 7'den 70'e herkesin dilindeydi Bu albümde, Garo Mafyan müzikleri üstüne dört tane şarkı sözünü kendisi yazdı İşte O sevilen şarkılarından biri Nalan Acemi Balık Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim,eder miyim Delimiyim affeder miyim İsmine bir çizgi attım Bundan Böyle seni bağlamaz benim hayatım Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp Acemi balık gibi ağlara dolanıp Pişman da olsan kapımda yatsan Tarih bile yazsan kimin umrunda