B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Nankorluk Sozleri Nankorluk Hakkında Sozler Duvar yapıldıktan sonra duvarcı unutulur Cin Atasozu En cirkin, en eski ve en cok bilinen nankorluk, cocukların ailelerine karşı gosterdikleri nankorluktur Vauvenargues İnsanlar kendilerinden daha yuksek olanların nankorluğunden soz etmeyi severler Samuel Johnson Toprak, nankor bir adamdan daha kotu bir şey yetiştirmez Ausonius İyilik edecek hal ve mevkide olduğumuz muddetce nankorluklerle karşılaşmayız La Rochefoucauld Nankor bir evlada sahip olmak, yılan dişinden daha acı verir Shakespeare Nasıl bir at, uzerindeki zengin koşumların farkına varmazsa, insan da icinde yaşadığı nimetlerin oyle farkına varmaz Shakespeare Nankor insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hicbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir Oscar Wilde Nankorluk, gururun kızıdır Cervantes İnsanlara kendilerini nankorluğe mecbur edecek kadar buyuk hizmetlerde bulunmayız Balzac Hicbir nankorluk kalbimizi, yardım etmek icin curumler işlediğimiz insanların nankorluğu kadar yaralamaz H Fielding Nankorluk, kusurların en buyuğudur ve eğer insanlar unutkan olmasalardı, hicbir nankor olmazdı Goethe Nankorluk sevginin mezarıdır La Rochefoucauld Nankorluk, zayıf insanların işidirKudretli insanlar icinde asla nankor olana rastlamadım Goethe alıntı
Nankorluk Sozleri Nankorluk Hakkında Sozler Duvar yapıldıktan sonra duvarcı unutulur Cin Atasozu En cirkin, en eski ve en cok bilinen nankorluk, cocukların ailelerine karşı gosterdikleri nankorluktur Vauvenargues İnsanlar kendilerinden daha yuksek olanların nankorluğunden soz etmeyi severler Samuel Johnson Toprak, nankor bir adamdan daha kotu bir şey yetiştirmez Ausonius İyilik edecek hal ve mevkide olduğumuz muddetce nankorluklerle karşılaşmayız La Rochefoucauld Nankor bir evlada sahip olmak, yılan dişinden daha acı verir Shakespeare Nasıl bir at, uzerindeki zengin koşumların farkına varmazsa, insan da icinde yaşadığı nimetlerin oyle farkına varmaz Shakespeare Nankor insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hicbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir Oscar Wilde Nankorluk, gururun kızıdır Cervantes İnsanlara kendilerini nankorluğe mecbur edecek kadar buyuk hizmetlerde bulunmayız Balzac Hicbir nankorluk kalbimizi, yardım etmek icin curumler işlediğimiz insanların nankorluğu kadar yaralamaz H Fielding Nankorluk, kusurların en buyuğudur ve eğer insanlar unutkan olmasalardı, hicbir nankor olmazdı Goethe Nankorluk sevginin mezarıdır La Rochefoucauld Nankorluk, zayıf insanların işidirKudretli insanlar icinde asla nankor olana rastlamadım Goethe alıntı