B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 May 2024 #1 Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet salatalık 2 adet sivri biber 2 adet küçük domates 1 adet küçük soğan Tuz Kornişon mısır isterseniz ben salatalarda çok seviyorum Limon Nar ekşisi Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikli soğan domates ve biberleri küçük küçük doğruyoruz. Salatalığı küçük küçük doğruyoruz. Hepsini harmanlayıp tuz mısır ve nar ekşisi si koyup servis ediyoruz. Afiyetle olsun Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet salatalık 2 adet sivri biber 2 adet küçük domates 1 adet küçük soğan Tuz Kornişon mısır isterseniz ben salatalarda çok seviyorum Limon Nar ekşisi Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikli soğan domates ve biberleri küçük küçük doğruyoruz. Salatalığı küçük küçük doğruyoruz. Hepsini harmanlayıp tuz mısır ve nar ekşisi si koyup servis ediyoruz. Afiyetle olsun Nar Ekşili Çoban Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı