T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Ağu 2024 #1 Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler 4 adet közlenmiş kapya biber 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı nar ekşisi 2 diş sarımsak Tuz karabiber 1 tutam maydanoz Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavaya zeytin yağını alıyoruz. Önce sarımsakları doğrayıp hafif soteliyoruz. Üzerine doğradığımız közlenmiş kapya biberleri alıp tuz ve karabiberi atıp güzelce soteliyoruz. Altını kapattıktan sonra nar ekşisini ekleyip karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerine maydanoz döküp servis ediyoruz. Afiyet olsun deyip fotoğraflarınızı atmanızı bekliyorum beni takibe alırsanız sevinirim . Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler 4 adet közlenmiş kapya biber 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı nar ekşisi 2 diş sarımsak Tuz karabiber 1 tutam maydanoz Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavaya zeytin yağını alıyoruz. Önce sarımsakları doğrayıp hafif soteliyoruz. Üzerine doğradığımız közlenmiş kapya biberleri alıp tuz ve karabiberi atıp güzelce soteliyoruz. Altını kapattıktan sonra nar ekşisini ekleyip karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerine maydanoz döküp servis ediyoruz. Afiyet olsun deyip fotoğraflarınızı atmanızı bekliyorum beni takibe alırsanız sevinirim . Nar Ekşili Köz Biber (Bu Tarife Bayılacaksınız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı