D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı labne 2 yemek kaşığı bal Üzeri için Bitter ve nar taneleri Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük küçük herkes bayılacak bu tarife, tadı tam bir coco star Tüm materyalleri elimize çok yapışmayacak kıvam alana kadar yoğuruyoruz. Küçük küçük toplar yapıyoruz. Üzerlerine benmari tarzı erittiğimiz bitteri ekliyoruz. Nar taneleriyle süslüyoruz. Buzdolabının olağan kısmında 20-30 dk bekletiyoruz. Afiyet olsunn Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı labne 2 yemek kaşığı bal Üzeri için Bitter ve nar taneleri Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük küçük herkes bayılacak bu tarife, tadı tam bir coco star Tüm materyalleri elimize çok yapışmayacak kıvam alana kadar yoğuruyoruz. Küçük küçük toplar yapıyoruz. Üzerlerine benmari tarzı erittiğimiz bitteri ekliyoruz. Nar taneleriyle süslüyoruz. Buzdolabının olağan kısmında 20-30 dk bekletiyoruz. Afiyet olsunn Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı