Son Konu

Nasİhat deĞİl kesİnlİkle

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bir varmış bir yokmuş diye başlarmış tum hikayeler sonra pireler tellal olur develer berber olur birde bakmışsın mutlu sonla biter tum hikayeler koskoca dev insafa gelir o kucucuk cocuklarla oyunlar oynar ya gercek hayattaki devler Onlarla nasıl başa cıkacağız peki ayaklarının altında ezilmemek icin ne yapacağız Anne karnındaki bebek sorarmış ben nereye gideceğim diye Allah gosterirmiş dunyayı bebek korkarmış ben bu dunya denilen yerde mi kalacağım beni kim koruyacak o kotuluklerden dermiş Yuce Allah ta senin yanında bir melek olacak hep seninle olacak her kotuluklerden koruyacak seni sen nereye gidersen oraya gelecek ama sadece senin yanında olacak seni korumak icin gonderildi o der Bebek merak ve sevinc icinde ya peki ben onu nasıl tanıyacağım nerden bileceğim melek olduğunu ve ne diyeceğim ona der Yuce Allah o şuan dunyada seni bekliyor doğar doğmaz seni onun kucağına verecekler başkası ona ne derse desin sen ona ANNE diyeceksin de Evet doğduğumuzdan itibaren annemiz babamız vardır yanımızda ama nede olsa buyuduk ya istemeyiz yanımızda ya dertler onlar nasıl gidecek başımızdan cıkarsız seven kişileri kovmasını becerirken bizi uzenleri neden baş tacı yaparız Nasıl oderiz ailemizin hakkını diye duşunmek varken off bugun ne giysem daha guzel gorunurum diye duşunuruz belki coğu kızacak bana oyle olmadığını soyleyecek beklide beni bir anne sanacaksınız ama ben 19a yeni girmiş bir genc kızım henuz evlenmedim Ama bunu gormek icin evlenipte cocuk sahibi olmaya gerek yokmuş bunu anlayacak yaşta olduğuma inanıyorum Zaman geldi cok uzdum annemi ağlattım hep arkasına bende ağlardım uzduğumu bilirdim ama gurur denen bu illet ozur dilememe izin vermezdi Hadi şimdi gidin o sizi doğduğunuzdan beri sakınan koruyan meleğinizin yanına onu cok sevdiğinizi soyleyin en gaddar anne bile tebessum edecektir size imagesnasihatdegilkesinlikle5aee65756f84cgif
MASUM GUZEL

Üst Alt