arkadaşlar bnm 8 sınıfın en başından beri sevdiğim biri var çocuk yediye gidio lakin sınfıta kaldığı için küçükherneyse bn bu çocukla tanışmayı fazla istiyodum ama utanıyodum:S yavaşça konuşmaya başladık bnde 2 kankamla küsünce çocukla hergün takılır olduk okulalrın kapanmasına son 2 hafta var vede bis saat 7den 3 e değin defalarca parkda oluyoruz bağlı yanımızda başka arkilerde var ilk günler bnle bayağı konuştu fakat son haftada iyice yaklaşdı sürekli ikimiz konuşuyorsuz bnm kavga konum olduğunda sana bişi yapamazlar dio çıktığı vardı bnde sefdiğimle konuştum bnm konuşmamla ayrıldııdaha sonra bana arada kanki dio fakat fazla az işi düştüğünde şakasına sonradan bn bacağımı uzatıyorum gelio bacağıma yatıo seni ewe götürcem beraber uyuycas fln dio bnde çıktığın görür kalk diorum bişi olmas dioodaha sonra defalarca göz göze geliyorum gülüyor bn knkam sevdiğim çocuğun knkasıyla çıkıyo oda dediki kankam bn ve sefgilim anladık zaaten deddi karne günü yine beraberis arkim geldi hade dedi ikinis foto çektirin dedi sefdiğim çocuk kaldırdı bni daha sonra knkamın sefgilisi sarılın dedi bu bana bi sarıldı 2 eliyle boynuma dolandı bn boğuluyom dedim bi elini bırakdı sonra çektirdik vedalaşırken herkesi öptüm o kaldı en sona bi bakdım ayakda dikilmiş bana bakıyor daha sonra elini uzaddı tututum ikimzide yüzümüzü benzer yöne çevirince dudaklarımız birbirine değmek üzereydi o güldü bn utandım kafamı geri addım bu vesileyle hala elimizi tutuyos fln yha arkim seni sefio bn bakışalrını yakalıyom dio fakat bi yandn reddeder die kokruyorum o takıldığım ortamda en ii bnle anlaşıo tanıştığımzıdan beri hiç tartışmadık sizce napıyım hoşlandığımı söleyimmi fazla kötüyüm hergn ağlyorumm:S ayrıca gösleri yeşil bnm azıma göslerinin yeşilini ösledm şarkısı takıldıydı sonradan yanıma geldi oturdu bn farkın değilim göslerinin yeşilinin ösledmm dedim sonradan oda döndü bakdıı bnde susutum zaten anladı sanırsam sefdiğimi sürekli gös göse geliyorus