Son Konu

Nasıl yaşamam seninle?

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Nasıl yaşamam seninle? 1549082576 1549082576 nasilyasamamseninle5c551fd508ae0nasilyasamamseninle5c551fd508ae0 http:img377imageshackusimg377377451yl3gif Seninle yaşamak için geldim bu yalnız dünyaya Senin kollarında yaşlanmak, ruhunda kaybolmak yıllarca Böyle başladı ruhumun öyküsü Ne süre gördüm seni? Ne zaman baktın bana? işte o gün bu gündür anladım Nasıl da gülümsermiş Nasıl da sen de bizdensindermiş Nasıl da dertleri unuttururmuş meğer hayat Bir gün bana sevgiyi anlatsalar anlamazdım Hatta inanmazdım Olmayacak kadar uzaktı bana çünkü Tutunamayacağım dek uzaktan Büyüyemeyen bir gönül ve onun ardına saklanan aşk İçim öylesine kapalıydı, bilmeceydi Birbirlerine bu kadar yakın ama bir pek kopuk olabilir mi? Gönülle aşk Kopuktu benim işte Düğüm kaldırmaz bir kopukluk Yama yapılmaz bir açık sözlülük Sevdasızlık her yanımdaydı Kaçışlar esas oğlandı Umut uvertür olarak bile sahne almıyordu Hayat ise derin bir uykuda, gözlerini kaybetmiş gibiydi, beni mi görecekti? Ama ne olduysa oldu, sen çıkageldin Poyrazı mı yahut lodosu mu aldın ardına? Olsa olsa ada poyrazıdır ardındaki Zira bu dek şiddetli bir antre yapamazdın hayatıma Ilk önceleri umursamadım Geldiği gibi gider melankolime sığındım derhal Bir dehşet, anlaşılmaz bir kaçış, beni böyle düşünmeye sürüklüyordu Yahut, sevip, doyasıya sevilmeyi hangi insan istemez Ben bu korkularla haşır neşir olurken sen manâsız durmuyor az daha ruhumun temellerini atıyormuşsun Anlayamadım 1549082576 1549082576 nasilyasamamseninle5c551fd508ae0nasilyasamamseninle5c551fd508ae0 http:img377imageshackusimg377377451yl3gif Çıkagelmenin ardında, nereden geldiği belirli olmayan, o derin ama ruhumu ehlileştiren bakışlarını kilitledin gözlerimin umursamaz köşelerine Hatta inanmaz kuytularına Ya kalbime verdiğin geçici olmayan hasar? Tabela bile asmadın Verdiğim geçici olmayan hasar için affetdiye Her gece kalp sızlamalarıyla koyuyorum başımı yastığa Sonra da göz kapaklarımla amansız bir mücadeleye tutuşuyorum Onlar diyor ancak; kapanmayacağım, Bense; kapanın bundan böyledemekten helak oluyorum Nefesim beni terk etmiş, seni solur olmuş zaten Nefessizim Bedenim durağan Dokunmalarını beklercesine mahzun Dilim susmuş, adından diğer bir kelime yokmuşçasına O fazla şikayetçi olduğum hayat ise bıyık altından gülümsüyor, şirin olma çabaları içinde Şimdilerde bana ben sana söylemiştimdemelerde Bendensinderken ciddiymiş hani Gerçekte de ondan oldum bundan böyle Böyle şeylerden kesintisiz şikayet eden ben bundan böyle edemez durumlardayım Elim ayağım indirimli, beni terk etmişler sözde Beynim kalbimin oyununa gelmiş ve uzun süreli beraberlik yaşamaya başlamışlar adeta Sen böyle süzüldün ruhuma işte Ne bir haber ne de bir uyarı Fütursuzca geldin, sana has tavrınla Ürkek hatta kaçışlara kapılmış ruhumu daha aşağı üst ettin Olsun Olsun fakat seni yaşıyor, Olsun ki bedenime söz geçiremiyor ruhum Geldin ve dedin fakat; Seninle yaşamak için geldim bu yalnız dünyaya Senin kollarında yaşlanmak, ruhunda kaybolmak yıllarca Tüm korkaklığıma ve kaçmalarıma karşın; Nasıl yaşamam seninle? Nasıl yaşlanmam? Nasıl kaybolmam ruhunda? Söyle nasıl? 1549082576 1549082576 nasilyasamamseninle5c551fd508ae0nasilyasamamseninle5c551fd508ae0 http:img377imageshackusimg377377451yl3gif ​  

Üst Alt