bilgiliadam
Yeni Üye
Nazan Öncel Hayvan Albüm 2011 nazan öncel, yeni albüm, şarkıları, resimleri, hakkında veri için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549255438 1549255438 nazanoncelhayvanalbum20115c57c3136035bnazanoncelhayvanalbum20115c57c3136035bnazanoncelhayvanalbum20115c57c3136035b Nazan Öncel 2011 Hayvan Albümü sizler için sunuyoruz meleklernazanoncelhayvanalbum20115c57c31367455alt Hayvanda on şarkı bulunuyor Hayvan, ağırlıklı olarak aşk ve insan ilişkilerinin fazla boyutlu olarak işlendiği temalardan oluşuyor Her albümde olduğu gibi söz ve bestelerin tamamı Nazan Öncel imzasını taşırken bu albümde bir sürpriz yaparak oğlu Serkan Öncelle birlikte sözlerini yazdığı bir şarkıya da yer veriyor melekler Prodüktörlüğünü Akşit Togay'ın yaptığı albümün Supervisorlüğünü Samsun Demir üstlenirken, sanat yönetmenliğinde Nazan Öncel imzası yer alıyor Nazan Öncel, pek fazla kıymetli müzisyenin performansıyla hazırlanan bu albümde diğer albümlerin tersine Jantinin yanı sıra Mustafa Ceceli, Burak Yeter, Tufan Taş, Orkun Tunç, Bağımsızlık Yedievli ve Taner Yurdunkulu gibi genç, kabiliyetli ve sevilen aranjörlerle çalışmaktan huzur duyduğunu ve her birinin öbür bir dünya olduklarını, açıklama ederken ruhumun dilinden analdılar, güzel koku gibi bir meslek çıkardılar, daha ne isterim; gerisi iyilik afiyetdedi Alışılagelmiş Laf & Müzik: Nazan Öncel Bebek Sevgilim Söz & Müzik: Nazan Öncel Böyle Tavır Laf & Müzik: Nazan Öncel Bebişim Laf & Müzik: Nazan Öncel Canım Bir Hatalı Yapmak İstiyor Laf & Müzik: Nazan Öncel Beni Düşün Söz & Müzik: Nazan Öncel Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Vazgeçme Laf & Müzik: Nazan Öncel Çirkin Olsun Benim Olsun Söz & Müzik: Nazan Öncel Bahanesi Aşktandır Söz & Müzik: Nazan Öncel Korkunun Üzerine Yürüyorum Laf & Müzik: Nazan Öncel Sıradan (Janti Versiyon) Söz & Müzik: Nazan Öncel