Son Konu

ne yapacağımı bilmiyorum...?

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
arkadaşlar ilk kez özet geçeceğim benim kız arkadaş türk ben kürtüm aynı yerde çalışıyoruz lakin böyle bir sorun var biz önemli düşündük evlenmeyi falan ailesi elbette karşısında çıkıyor istemiyor bu ilişkiyi bu kere her şeyi rahat yaşamaya karar verdik benim ailem den yana sorun yok herkes biliyor lkız arkadaşın ailesi bilmiyor aslında ailesi gerçeği anlatmak gerekirse faşist bir düşünceye sahip kız arkadaşla birbirimizi fazla seviyoruz amakızında bundan dolayı kafası karışıyor 6 aydır çıkıyoruz fakat en minik bir şeyde tartışmada anlaşamıyoruz diyor sonra daha çok sorun çıkar diyor işte ailemi göze alacak yha bu kere en küçük şeyde tartışınca bakıyorum ayrılalım diyor hep kendini haklı görüyor gerçeği bildirmek icabında oda buraları pozitif sevmiyor işte benle gezerken iyi hoş her şeyi yaşıyoruz eğleniyoruz bir taştışmada ver yansın ediyor burda bir şey görünce oda genelleştirme yapıyor siz böylesdiniz diyor benim de kafam karmakarışık daha çoktan böyle bir şeyde minik bir tartışmada konuşmayan ve ara sıra ayrılalım diyen bir insan acaba ailesinibenim için göze alabilecek mi alsada evlendiğimizde ufak şeyleri sorun edip karşıma çıkarınca da nasıl olacak aşk sevgi bu mu ne yapacağıma karar veremiyorum çoktan tşkler

Üst Alt