Son Konu

ne yapacağımı şaşırdım :(

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
arkadaşlar 4 aydır kızla konusuyorum kızın herşeyini biliyorum
kızın ilk cıktıgı cocuk 2 bucuk sene olmus ve 5 ay once ayrılmıslarben tanısalı 4 ay oldu lakin benım tanısma amacım kızı sevdıgım ıcın 7 ay once hoslandım bır turlu konusamadım acılamadım ve en sonunda bır mekanda tanısma fırsatım oldu 4 aydır konusuyoruz yanında 2 arkadası daha varaynı evde kalıyorlar kız eskı cıktıgı cocugu unutamamıs ılk zamanlar her gece aglıyodu onun ıcın ayrılma sebeblerı ıse cocuk ıstememıs daha dogrusu cocugun ısteklerı farklı amaclara yonelınce kız bazı seylerı gerçekleştirmek ıstememıs ve cocuk ayrılmıs
kız 22 yasında bende 22 yasındayımben hoslandıgımı fazlasıyla bellı ettımcıkolatayı cok sevıyo her gun cıkolata alıyordum,her gunumuz beraber gecıyordu1 ay dek yaklaşık olarak hergun beraber yattık,benzer yatakta ben elınden tutup oyle yatıyordum sarılıyordum ona arkadasları bıle şaşırıyordu bu duruma , 1 yıl erkek arkadasının elınden bıle tutmamıs ve saclarını hıc ellettırmıyomus lakin bana bırsey demıyordusonucta benle tanısalı 4 ay oldusubatın 2 sınde gece dısarı cıktık yagmur agıyordu 3 saat değin yuruduk ve hıc elımı bırakmadıve konu acıldı ben dedımkı ben sabahları senı yanımda gorunce mutlu oluyorum o gun bana bır baska guzel gelıyor dedımeve gıttık yıne beraber yattık
14 şubat gecesıne değin hep beraber gectı zamanımız, ve 14 subat gecesı bıraz konusalım dedı ve yıne dısarıya cıktık ve konuya diğer kızlardan bana öbür davranıyosun ,niçin dedı bılmem dedım sana oyle gelmıstır ben bıraz daha süre gecmesını beklıyordum konusmak ıcın dedım,suan ıcın senın ıcın cok erken dedım hala o cocugu unutamadım sen dedımne değin unuttum desende yalan solersın dedım sonradan samet olmaz bılıyosun benım yasadıklarımı sende aynı seylerı yaşama dediniçin sımdıye kadar solemedın dedı zamanı vardı o yuzden solemedım dedı olmayacagını en bastan bılıyordun dedı evet dedım bılıyordum fakat sana ben katiyen sölemıcektım kı dedım, zamanı gelsede yalnızca konuyu acıcaktım ve senden hıcbır karsılık beklemıyorum da dedım Ben senı böyle sevdım dedım peki bundan sonradan ne yapıcaksın dedı, ben kendıme yenı bır yol cizerim sen benı dusunme dedım, hadı eve gıdelım dedım, oda samet egerkı boyle dusunuceksn konusmayalım fakat arkadas olarak bakabılceksen bana omur boyu konusalım bılıyorsun cok kısı teklıf ettı ve hepsıne hayır dedım bundan sonra kımse olmıcak ,yeniden benzer seylerı yasamak ıstemıyorum dedı hıc konusmıcakmısın susucakmısın dedı evet dedım konusmıcam evın kapısına değin geldık daha sonra sahıle gerı gıdelım dedıkonusurken oda aglıyo bende aglıyorum , göz yaslarımı tutamıyorum ama, sonra sahılde hıc konusmadan yuruduk bıraz sen gıt dedı senı bırakmam katiyen dedım beraber gıdıceksk gıdelım dedım sonra sahıle oturdu bende yanında oturdum,bı yanlamasına aglıyorum bi yandanda dıyorum kı onun ıcını rahatlatmak ıcın sen bana bakmayaa bosver benı ben bugun severım yarın unuturum bosver sen benı, ınsanlar bazen mecburen bır yol cızmek zorundalar ya bende suan o yolu cızıcem ıste dedım sonradan başını omzuma yasladı ve yıne ıkımızde aglıyoruz sonradan elınden tuttum sarıldım ona 510 dakıka oyle agladık baktım ben dayanamıcam hadı dedım sen üşüyosun eve bırakım senı dedım kalktık ve evın oraya geldık sende gel dedı konusamadım arkamı dondum yuzumu tutatarak aglayarak bagıra bagıra tekrar oturdugumuz yere gıttım ve 1 saat değin orda agladım gece 3 te eve gırdım kendı evıme, 1 saat sonradan arkadası msj cektı ve nasılsın samet nerdesın ,bende msj cektım evdeyım yenı geldım dedım yanıma geldı oturduk 5 dakıka ben yıne onu sordum nasıl dedım yuzu faln cok kotuydu ne oldu aglıyodu geldıgınde dedı dayanamadım yeniden yanında gıttım bırer tane sıgara ıctık ve kalktımkendı evıme gıttım
4 gundur konusamıyordum onunla fakat bu gece telefon actım nasılsın falan dedım bıraz sohbet ettık havadan sudan, kac gundur neden konusmadın hıc aramadın yanıma gelmedın dedı cesaret edemedım dedım, senın ne yapacagın ne dıyecegın bellı olmuyo cunkı dedım oda ben sana arakdas olarak konusabılırız demedım mı dedı ben hıc bişe demedım ve neyse ıyı geceler dedım ıyıgeceler sana yarın gorusuruz dedı ve kapattım telefonu

Ben napıyım bana yardım edın gercekten sevdım ben onu o baskasını sevdıgını bıldıgım halde sevdım yardım edın bana

Üst Alt