Son Konu

ne yapmalıyım çok sarsıldım

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ne yapmalıyım fazla sarsıldım merhaba arkadaşlar benim kafam cok karışıkben işim geregi doguda kücük bir ilcede yasıyorumburada tanıştıgım yaklasık sekiz aydır süren bi ilişkim varsevgilimin bir ay önce tayini cıktı o bu vesileyle cok üzüldüm ve bunu azıcık abartıp onu azıcık sıktım sanırım neyse o yaldayken benim bu üzüntülerim yüzünden tartıştşk dedim ya azıcık sıktım sanırımtelefonu kapattıktan daha sonra üç dört gün hiç görüşmedik bende izne ayrıldım memleketime gittimonu cok merak ettim ve aradım ama aramalarıma mesajlarıma hicbir sekilde yanıt vermedi öldüm meraktan böyle üç dört gün gective ben mesajla bundan böyle bitirdim bu ilişkiyiönceden de tartışmalarımız olurdu farklı kalırdık hatta btirmek istedigimi söylerdim cok üzülür fena olurdu yani beni sevdigini gercektn hissederdimtekrar cevap gelmedi mesajımaneyse yasadıgım ilcede bir arkadsım var tavırlarını en azından sevgilime olan tavırlarını begenmedigim ve görüşmelerini istemedigim bir kızsevgilim onu faceden eklemiş ve benimle ilgili bişeyler konusmuslaryani ona benim adresimi sormuş benim yanıma varmak istedigini sölemiş memleketimebir gün sonradan geldi ben bişeyden haberim yokmuş gibi davrandım bu vesileyle beni aramamasının nedeni bana kızmış dedimya cok üzüldüm diye benim güçsüz olmama dayanamamışbarıştık daha bir hafta gecmeden yeniden aramamaya başladı ben de aramadım sonradan mesaj attı seni aramadım diye utandım sonrasındada arayamadım lütfen seni cok seviyorum cok özledim demişyeniden barıştık fakat cok sarsıldım güvenim kalmadı sankisamimi geldi bana ama yine de bilemiyorum ona pek cok güvenirdim severdim oysa şu anda diğer bir insanla yabancı bi insanla konuşuyo gibiyim cekiniyorum oysaki cok rahattım ben ona karsısimdi yapacaklarımı ona söyleyeceklerimi aralıksız tartıyorum korkuyorumne yapayım nasıl davranayım? güvene yim mi yahut bitireyim mi bu ilişkiyi? lütfen bana bir fikir verin  

Üst Alt