Ben birini seviyodum 2 yil dek hic vazgecmedim benim sevdigimi biliyodu ve kousuyoduk dostça sekilde bir sure hic konusmadi benle uzun zaman ben her zaman iyi geceler mesaji atiyodum Alt bunlar sadece ozeti yapmadigim sey kalmadi ben 3 kere ciktim hepsindede aldatildim guvenemiyorum diyodu bu senenin 2 Donemine kadar konustu ve daha sonra kesildi arada bir konusuyodu yada iyi geceler diyodu daha sonra mayis aylarinda falan mesaj atmaya basladi bir gun mesaj atti senin bana yaptigin bileklikleri benim aptal sevgilim vardi o aldi 2 hafta once ayrildik dedi ben sok oldum hani kimseye guvenemiyordun hani universiteye dek kimseyle cikmiyacaktin bana birde soyle mesaj atmis sevdigini sandim aptallik ettim diye bir suru ozur diledi 1 hafta kadar daha sonra benim en yakin arkadasimin kiz arkadasiyla ayni okuldaymis sor dedim biriyle cikmismi diye inanamiyordum sonra arkadasi mesaj atmis o kiz o diye( onlarin okulunda ic kimse onu cekemiyo sevmiyo kzlar) bende ona soyledim okuldakiler senin hakkinda neden kotu sozler soyluyo diye senin bilmiyomusn bizim okulu kimse cekemiyo beni keza sanane deyince bir daha mesaj atmadim ayrıntılarıyla sogumaya basladim aksam birde sevgilisi aradi sen niçin kiza o diyosun diye ben konusurken balkonda babam telefonu aldi dinlemis arkadan cocuga sovmeye basladi bende aldim telefonu asap oldum sevgilinde sende muhattap olmayin benimle dedim kapattim sonra sevdigim kisiye mesaj attim benimle muhattap olma bidaha diye sen olmayinca cok eksiklik hissedicem diye mesaj atmis birde benim numaram o cocukta ne ariyo +sana mesaj atiimi nerden duydu Sogudum iliskiyi kestim sonrada hic konusmadim dun falan watsapp duruma yazmis pisman olacaimiz seyler yapmicaz diye bugunde bir ates bocegi sondugunde her yerde yanarmi diye yazmis bunlar daha ozetin ozeti