Meraba arkadaslar bi sorunum var kız aradasımla1 bucuk yıllık cıktıgım bir kız varİliskimiz ciddi bir şekilde yuruyor yan bazı sorunlarımız varBunun kankası erkek kardesım dedigi cocukla samimiyetligiDaha önce bir kac ay once benzer bi konu acmıstım sevgilimle bu cocugun yanlıs sekilde konusmaları hakkındaBi önceki konumda vardıNeyse özetiyle anlatıyım bunun erkek kankası olarak baska göstermelik msj attım sevgilime konustuk ve yanlıs bi sekilde yani seviyorum bende seni opuyorum sen degerlisin gibi konular yuzunden konustum o couk yerine ve ayrılıyoduk lakin yalvardı yakardı affettim sevgilimi bendeO günden bu yandan o cocukla tekrar arada konusuyolar o gun yasananlardan daha sonra artık yanlıs bi sekilde konusmuyolar yalnızca selamlama hal hatır işteBugun gitmis 2 kız bide o cocukla bulusmuslarBen sevgilimle bu kankam dedigi cocukla arasındaki dostluga guvenmıyorum onceki aylarda baya arkadaşça bir sekilde sevgili gibi konusuyolardıCok kavgalar ettik bu cocuk yuzunden sıkıldım usandım gitmisler birde bulusmuslar felan sevgilimin haberi yoktu onun geleceginden bana oyle dediBana geldi soyledi normalde kızarım o cocukla konusurken artık kızmıyorum karısmıyorum dedim şaşırdı tabiNormalde sevgilime her konuda guvenırım ama arkadasları hakkında hiç güvenmıyorumNe yapmam gerekiyor terketmek istiyorum sırf bu cocuk yuzunden ıcım dar degil bi yana ayrılmıyım karısmıyım naparsa yapsın diyorumCocuktan nefret ediyorum dovmek istiyorum bayıltana dek pek ofkem var o cocuga fakat yapmıyorumKız arkadasımı rahat ele vermek istiyorum ne yaparsa yapsın ne hali varsa gorsun gibi sekilde adet edinmek istiyorum kafaya takmak istemiyorum cunku sureklı ağız dalaşı ediyoruz ilsikiyi zayıflatıyoruzKafam cok karısık