Son Konu

Need for Speed Payback'in Aksiyon Dozajı Yüksek Gamescom Videosu!

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan Gamescom başlar başlamaz çoğu oyun haberi de gelmeye başladı Dün gece EA göre yapılan sunumda Need for Speed Payback'in yeni videosu ortaya çıktı EA, Need for Speed Payback için Gamescom ’da özel bir sahne yarattı Özel bir fragman yayınlayarak kırmızı bir BMW M5 ile polis kovalamacısını gösteren EA, yakında çıkaracağı oyunun aksiyon dozajının nasıl olacağını bu video ile birlikte gözler önüne seriyor Videodan anladığımız kadarıyla, yarış yapmaya giriştiğimiz anlarda birden karşımıza çıkacak polisler bütün işlerimizi bozacak Need for Speed oyuncularının zaten sevdiği polis kovalamacalarını 3 farklı polis aracı ile bir aşama artıran EA, oyuna bayağı polis arabaları, helikopter ve Rhino ismi bahşedilen ağır zırhlı polis araçlarını*eklemiş Oyun çıkana dek öbür polis araçları görecek miyiz bilmiyorum, ama şu lahza için bu araçların oyuna eklendiğini görüyoruz

Polis arabalarını bir kenara*bırakırsak Gamescom ’a getirdiği BMW M5 aracını polis kovalamacasının olduğu fragmanda da kullanan EA, bu konuda BMW ile karşılıklı bir şeyler yürüttüğünü herkese gösteriyor Otomobil hakkında çok güzel şeyler söyleyebilirim, fakat asıl konumuz arabadan ziyade oyun olduğu için kendimi bu konuda tutmayı tercih ettim

Tekrardan oyun fragmanına dönersek, eski Need for Speed oyunlarında görülen dingin nesnelerin yeni oyunla birlikte fazla daha etkileşimsel olduğunu görmüş olduk Bundan daha sonra arabayla bir yerlere girdiğimizde en azından o yerde bir göçük oluşacağına inanıyorum Son olarak videoya kadar oyunun fizik motorunun da çok güzel olduğunu söylemek gerekiyor Arabaların yol tutuşları ve kaza esnasında savruluşları hoş detaylardı yine de bunun bir fragman olduğunu ve bu tarz şeyler için hakiki oyunu beklemek gerektiğini söylemem gerekiyor
Sizce Need for Speed Payback, seriyi Underground 2, Most Wanted günlerine geri götürebilecek mi?
Kaynak : :wwwvg247com20190821watchthehecticneedforspeedpaybackgameplaytrailerfromgamescom2019

Üst Alt