Son Konu

Nefret Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Nefret Sozleri
En guzel Nefret Sozleri 2019
Nefret dolu sozler
Nefret Sozleri kısa 2019

Yeni nefret sozleri

Senden nefret ediyorum, beni ve benimle ilgili hersiyi gecmisi anilari bir kalemde silebilirsin Uzak dur benden

Nefrete sevgiden daha cok guveniyorum cunku nefretin sahtesi olmaz!

Sana olan sevgim saygim var oldukca sen sevmesende unutmak istemesende inkar etsende Aci cekmeye mahkumsun!

Cok ozur diliyorum ellerini tuttugum icin, cok ozur diliyorum gozlerine baktigim icin, cok ozur diliyorum seni insan yerine koyup sevdigim icin

Hani insan aglamak ister de, gozlerinden yas akmaz! Hani insan gulmek ister, yurekten gulmez! Hani insan birini bekler, o hic gelmez! Iste o zaman olmek ister, ECEL GELMEZ!

Bana dunyayı, hayati, sevgiyi ve en onemlisi asktan nefret ettirdiğin icin teşekkurler bende nefret etmeyi orgendim

Seninle sonra eren askimiza hicte uzulup aglamiyorum Askimiz zaten bastan yokmuski Gec anladimsada, yillardir yalan olan sevdandan, tam tersi, kurtulduguma seviniyorum Sana neye uzuldugumu soyleyeyimmi? YILLARDIR SENIN UGRUNA BOSA HARCADIGIM ZAMANA

Yazik oldu butun emeklerime degermiydi senin gibi KALP

Sen beni oyle bir hale getirdinki dostarim bile bana guldu Ama ben seni oyle bir hale getirecemki Dusmanlarin bile senin icin aglayacak

Al hadi hanceri eline vur hadi sirtima acima gulum nasil olsa Kahpelik son moda!!!

Hatirlasana o eski yillari seni ne cok sevdigimi o zamanlar istemezdin cunku baskasini severdin simdi ne oldu yalvariyorsun diz cokuyorsun ama baska kapiya sana verecek bir askim yok Eger cok istersen nefretim var

Duydum ki baskasini bulmussun hayirli olsun! Onu seviyorum demissin ne guzel! Beni aldattigini soylemissin ne cikar! Sen aldatildin gulum naber?

3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen kendini 10 kurusluk hissedermis Simdi aynaya bak ve o 3 kurusluk suratina tukur

insanlar vardir sevgiye layiktir! Insanlar vardir sevginin en yucesini versende assaliktir!

Dudaklarimdan dusuremedigim bir sigara gibisin Ustelik oyle bir illetsin ki bir sara gibi her daim uykularimda beni nobet nobet yoklarsin Oyle uslanmaz oyle utanmaz nobetlerine alisamadim Her aciyi tasidimda yuregimde bir sensizligi tasiyamadim Gittigin gun o aci ile yasayamam demistin Beden yasadida ruh topraga karisti coktan hic yuzun gulmesinNEFRETIMSIN!!!

Allah sana oyle bir ceza versinki benim seni sevdigim gibi sende bir baskasini sev ve o bir baskasi seni sevdigim kadar nefret etsin

Dusman kelimesinin anlamini arkadas sifatiyla tasiyanlardan ogrendim

Beni aradigin gun gozlerin yasla dolsun bensiz gecen gunlerin haram olsun Demistinki seni cok ama cooook seviyorum Eger bu sozun yalansa aska lanet olsun!

Laf sokmaya kalkma kapak olursun, ugrasma etiket olursun, yavsama kopek olursun insan ol belki yanimda yer bulursun!

Aya baktim seni gordumsana baktim ayi gordum

Kimseye oldugundan fazla guvenme beyaz gulun bile golgesi SIYAHTIR!!!

♥ Ben ki senin icin dunyalari yakacaktim Sen tutup beni yaktin NEFRETIMSIN!!
imagesnefretsozleri20195ad9854dddfd5

Üst Alt