Son Konu

Nejat İşler Kimdir Hakkında Bilgi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
39
Credits
-6,413
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Nejat İşler Kimdir Hakkında Bilgi

imagesnejatislerkimdirhakkindabilgi5ad1056b494db
Nejat İşler başarılı sinema ve tiyatro oyunculaırmızdan biridirUzun suredir rahatsızlığı nedeniyle İstanbulu terkedip Bodruma yerleşen oyuncu durumunun ağırlaşması nedeniyle hastaneye kaldırıldıNejat İşler 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’da dunyaya geldiBaşarılı oyuncu liseyi bitirdikten sonra Yıldız Teknik Universitesi Fotoğraf bolumunu kazandı Nejat İşler, askerlik nedeniyle bu bolumu bitiremiyor

Nejat İşler Eskişehir’de konservatuar sınavına girmeye karar verdi İstanbul’a donduğunde, 1991 yılında 6ilanını gorduğu Mimar Sinan Universitesi Konservatuar Bolumune başvurmuş ve kazanmıştırBaşarılıoyuncu 1995 yılında Mimar Sinan Universitesinin devlet konservatuar bolumunden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol almıştır1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosunu kurmuştur

Nejat İşler ayrıca 3 kitabı bulunmaktadır bu kitaplar;Tuhaf Şehir Hikayeleri,Biz Zavallı Erkekler,Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim isimli kitaplar yazmıştır1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yurek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynamıştırBaşarılı oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam dizisinde Ruzgar rolunde oynamıştır

Hafta sonu hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan oyuncunun sevenleri ve yakınları oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmıyorlarBaşarılı oyuncu Nejat İşler’e acil şifalar diliyoruz

Üst Alt