Nihal ile söyleşi hazal kaya sac hazal kaya saçı yeni saç nihalin saçı kısa saç Aşkı Memnu dizisinin küçük kızı olarak bilinen (Nihal) Hazal Kaya ile yapılan röpartajda sıcak samşimi itiraflar var geçiyoruz bu güzel söyleşiye 'ERKEĞİN KOMİĞİ İYİDİR!' 1548652182 1548652182 nihalilesoylesi5c4e8e9ba7953nihalilesoylesi5c4e8e9ba7953 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhazal16mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'AŞKI MEMNU' İSİMLİ DİZİDE ROL BÖLGE HAZAL KAYA, 'ERKEK ARKADAŞIM DEĞIL' DEDİ, HOŞLANABİLECEĞİ ERKEK TİPİNİ ANLATTI: GÜZELLIK KISTASIM YOK, KOMIK OLSUN YETER! Yıldızı 'Aşkı Memnu' dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle parlayan Hazal Kaya, demin lise öğrencisi olmasına karşın, daha olgun karakterleri başarıyla canlandırıyor Tango'ya ve Fransız Sineması'na tutkun olan Kaya, Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda; ömrünün sonuna kadar oyunculuktan vazgeçmeyeceğini söyledi İLKİNDE AFALLADIM! * Oyunculuğa ailenizin yönlendirmesiyle mi başladınız? Ben, küçük yaştan beri oyuncu edinmek istiyordum Sinemaya gittiğimizde izlediğim filmlerin içine girdiğimi düş ediyordum Annem de beni cast ajansına yazdırdı * Birincil kamera önü deneyiminiz neydi? Kendinizi nasıl hissettiniz? Kola reklamıydı Çekimlerde öncelikle saç, makyaj ve ışık gibi şeylerle karşılaştığımı için birazcık afallamıştım * Daima oyunculuk mu yapmak istiyorsunuz? Başka ideal var mı? Böylece çok bambaşka ideallerim yok Çünkü zaten oyunculuk kendi başına çok büyük bir ideal Oyunculuğu öğrenmenin sonu yok ve bunlar zaten bir ömre ama yayılacak şeyler Bir gün, bir yerime bir şey olsa alternatif bir iş arar mıydım diye düşünüyorum O vakit bile oyunculuğu bırakmam herhalde * Anlamsız kalan vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Ya uyuyor, ya tango yapıyor ya da film seyrediyorum Özellikle Avrupa filmlerine bayılıyorum * 'Aşkı Memnu'da Kıvanç Tatlıtuğ'dan hoşlanıyorsunuz, normalde de hoş yüzlü erkekleri mi beğenirsiniz? Güzellik kıstasım değil! Hoş bakması ve gülünç olması benim için manâlı * Dizide yaşadığınız platonik aşkı gerçek hayatınızda yaşayabilir miydiniz? Bilmem Yaşamadım lakin herhalde benimle ilgilenmeyen birini ben hayatta beklemezdim id * Sevgiliniz var mı? Hayır yok! * Alışverişle aranız nasıl? Hiç hoşlanmam Benim alışverişim en fazla 20 dakikadır Bu süreyi geçersem afakanlar basıyor SİYAH YAKIŞIYOR * Saçlarınız önceden siyah renkti, şu anda daha açık Bu değişiklik dizi için mi? Evet Nihal karakteri siyah saçlı olabilecek bir kişilik değil Ben kendime siyahı daha fazla yakıştırıyorum ama dizi icabı gerekirse platin sarı bile yapabilirim, hatta ve hatta saçımı kazıtabilirim de