E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 adet yumurta Aldığı kadar un Portakal kabuğu rendesi Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir portakal kabuğu rendesi, limon yahut damla çikolata yahut sade yapın ben portakal tercih ettim narenciye kokusunu çok seviyorum. Tüm gereçleri tek tek bir kaba alın. Elinizle karin kulak bebesi yumuşaklığında geldiğinde form verin. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın.tepsiye dizin. 200 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun. Nişastalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 adet yumurta Aldığı kadar un Portakal kabuğu rendesi Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir portakal kabuğu rendesi, limon yahut damla çikolata yahut sade yapın ben portakal tercih ettim narenciye kokusunu çok seviyorum. Tüm gereçleri tek tek bir kaba alın. Elinizle karin kulak bebesi yumuşaklığında geldiğinde form verin. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın.tepsiye dizin. 200 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun. Nişastalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı