K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Eyl 2024 #1 Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri Yarım çay bardağı nişasta 1 paket vanilya Aldığı kadar un (4-5) bardak Damla çikolata Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığındaki margarin ve sıvı yağını bir kaba alalım güzelce yoğuralım. Sonra pudra şekerini katıp karıştıralım. Nişasta ve vanilyayı ilave edip yoğuralım. Unu yavaş yavaş ilave edelim ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar un ilave edelim. Hamurun yarısını bölüp yuvarlayalım. Diğer yarısına ben damla çikolata katıp yaptım istediğiniz gibi şekillendiriniz. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 25 dakika pişirelim. Üstü beyaz kalacak şekilde pişirelim. Piştikten sonra oda ısısına gelince pudra şekerini eleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet bal şeker olsun Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri Yarım çay bardağı nişasta 1 paket vanilya Aldığı kadar un (4-5) bardak Damla çikolata Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığındaki margarin ve sıvı yağını bir kaba alalım güzelce yoğuralım. Sonra pudra şekerini katıp karıştıralım. Nişasta ve vanilyayı ilave edip yoğuralım. Unu yavaş yavaş ilave edelim ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar un ilave edelim. Hamurun yarısını bölüp yuvarlayalım. Diğer yarısına ben damla çikolata katıp yaptım istediğiniz gibi şekillendiriniz. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 25 dakika pişirelim. Üstü beyaz kalacak şekilde pişirelim. Piştikten sonra oda ısısına gelince pudra şekerini eleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet bal şeker olsun Nişastalı Un Kurabiyesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı