Son Konu

No No Leta Çeviri Türkçe Sözleri ( Öyle Bir Geçer Zamanki )

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
No No Leta Çeviri Türkçe Sözleri ( Böylece Bir Geçer Zamanki ) Etiketler:nonoleta tercüme, no no leta türkçe sözleri, nonoleta sözleri, non ho leta ceviri, nono leta çeviri, no no leta sözleri, no no leta tercüme, nonoleta türkçesi, non ho leta tercüme, nonoleta sözleri türkçe O Kadar Bir Geçer Zamanki Dizisinde söylenilen parça No No Leta'nın Orijinal metni şu şekilde meleklerim Non ho l’età Non ho l’età per amarti Non ho l’età per uscire sola con te E non avrei Non avrei Nulla da dirti Perché, tu sai Molte più cose di me Lascia che io viva Un amore romantico Nell’ attesa Che venga quel giorno Ma ora no Non ho l’età Non ho l’età per amarti Non ho l’età per uscire sola con te Se tu vorrai Se tu vorrai Aspettarmi Quel giorno avrai Tutto il mio amore per te Lascia che io viva Un amore romantico Nell’ attesa Che venga quel giorno Ma ora no Non ho l’età Non ho l’età per amarti Non ho l’età per uscire sola con te Se tu vorrai Se tu vorrai Aspettarmi Quel giorno avrai Tutto il mio amore per te Yazar Mario Panzeri Nicola Salerno Söyleyen Ünlü: Gigliola Cinquetti No No Leta Tercüme Türkçe Sözleri Bu benim duam Benim aşk için duam Seninle olmak için yaşım ufak İsteyemem İsterim Hiçbirşey söyleyemem Çünkü, biliyorsun Benimle ilgili fazla şeyi Yaşamama izin ver Romantik aşkı Bekliyorum İşte o gün Demin değil Bu benim duam Benim aşk için duam Seninle olmak için yaşım minik İstersen İstersen Beklemeyi Bir gün Hepsi Senin İçin Aşkım Yaşamama izin ver Romantik aşkı Bekliyorum İşte o gün Demin değil Bu benim duam Benim aşk için duam Seninle edinmek için yaşım minik İstersen İstersen Beklemeyi Bir gün Hepsi Senin İçin Aşkım  

Üst Alt