N nicebayan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2016 Mesajlar 378,708 Tepkime 2 Puanları 38 Yaş 36 Web nicebayan.com Credits -1 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Nossa nossa şarkı notaları Mossa Mossa şarkısının notaları aşağıdaki gibidir do do mi sol si si re sol la la do mi do fa mi re do do do mi sol si si re sol faa, fa mi re do Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Sabadu nabalada hagalare komenso va dansa ipa sovami ninamaz linda koreko ranji ikome seyafala Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Sabadu nabalada hagalare komenso va dansa ipa sovami ninamaz linda koreko ranji ikome seyafala Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu *
Nossa nossa şarkı notaları Mossa Mossa şarkısının notaları aşağıdaki gibidir do do mi sol si si re sol la la do mi do fa mi re do do do mi sol si si re sol faa, fa mi re do Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Sabadu nabalada hagalare komenso va dansa ipa sovami ninamaz linda koreko ranji ikome seyafala Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Sabadu nabalada hagalare komenso va dansa ipa sovami ninamaz linda koreko ranji ikome seyafala Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu Nosa Nosa A sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu delisa delisa a sivo sevi mata ay secu pegu ay ay secu pegu *