bilgiliadam
Yeni Üye
O Ses Türkiye Elif Şengül Resim şarkı sözü Elif Şengül 8 ocakta söylediği şarkı Resim sözleri O Ses Türkiye Elif Şengül 8 Ocak Resim şarkı sözü Elif Şengül'ün 8 Ocak akşamı O Ses türkiye yarışmasında seslendirdiği ve büyük bir alkış gördüğü Resim şarkısının sözlerini, bu sayfamızda paylaşıyoruz Melek'ler 1549251931 1549251931 osesturkiyeelifsengulresimsarkisozu5c57b55fda315osesturkiyeelifsengulresimsarkisozu5c57b55fda315osesturkiyeelifsengulresimsarkisozu5c57b55fda315 Hayat benzer gökteki gibi uçuyor hatıralar Beni benzer eskisi gibi deli sanıyorlar Ne yazık fakat çerçeve yok fotoğraf arıyorum Bu seferki zorlama yok seni seviyorum Acılar güzel olacak Kalp hep de şanslı değil bir üzen olacak İkimiz senle neyi çözemedik O da tek taraflı yok bir gülen olacak Bu kapıdan ilk giren aşık olacak Sözüne de özüne de sadık olacak İkimize bu tabiat aşık olacak Sıramı bekliyorum Yaşam benzer gökteki gibi uçuyor anılar Beni benzer eskisi gibi deli sanıyorlar Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum Bu seferki zorlama yok seni seviyorum