bilgiliadam
Yeni Üye
O ses Türkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sözü İrem Derici 22 ocakta söylediği şarkı haykıracak nefesim kalmasa bile O Ses Türkiye İrem Derici 22 Ocak O ses Türkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sözü Benim en sevdiğim şarkılardan biridir Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile Bu şarkıyı 22 Ocak gecesi O Ses Türkiye yarışmacılarından olan İrem Derici'den dinledik ve beğendik Hal böyle olunca, istedik ama bu günzel şarkının sözlerini sizlerle paylaşalım Melek'lerim 1549251414 1549251414 osesturkiyeiremdericihaykiracaknefesimkalmasabilesarkisozu5c57b35a2ac11osesturkiyeiremdericihaykiracaknefesimkalmasabilesarkisozu5c57b35a2ac11osesturkiyeiremdericihaykiracaknefesimkalmasabilesarkisozu5c57b35a2ac11 Her sabah uyandığında beni farzet yanında Bu Nedenle kolaylaşır herşey birdenbire bakarsın gelirim bir anda Fırsat verme gözyaşlarına laf geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle Her güzel şey çabuk biter soldular dünkü çiçekler Ne kuşlar ne de geçen mutlu günler her lahza benimle beraberler Aşk başkadır bunlardan döner gelir uzaklardan Bir ses bir şarkıyla ara sıra anında başlar sıfırdan