bilgiliadam
Yeni Üye
O Ses Türkiye İrem Derici Masal şarkı sözü İrem Derici 12 Şubat O Ses Türkiye İrem Derici 12 şubatta söylediği şarkı Masal O Ses Türkiye İrem Derici Masal şarkı sözü 12 Şubat'ta O Ses türkiye yarışmasında İrem Derici'nin seslendirdiğİ Masal adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda şarkıyı ve İrem Derici'yi seven bütün arkadaşlarımız ile paylaşıyoruz Melek'lerosesturkiyeiremdericimasalsarkisozu5c57b19806563alt 1549250963 1549250963 osesturkiyeiremdericimasalsarkisozu5c57b19830cc3osesturkiyeiremdericimasalsarkisozu5c57b19830cc3osesturkiyeiremdericimasalsarkisozu5c57b19830cc3 Kuvvet olanı seviyor İnsan her kez Gerçeği bende Sahtesi dilde bakımlı Kalbe yenik düşen Aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte bakımlı 2x Biliyorum basit değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal kazanç 2x Zorlama olanı seviyor İnsan her defa Gerçeği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik düşen Aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte gizli Biliyorum basit yok Hayat buysa reel nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir 2x Çok kuvvet bunu inan anlatamam Çok zorlama Gerçeğiyle yüzleşince mahrum Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi Biliyorum basit yok Hayat buysa hakiki nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir 2x Ölüm bize masal gelir 2x