Son Konu

Öbür durumlar içindeyim

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ilk Kez selamın aleyküm, yaşım 20

Bundan 2 ay önce bir kızı farkettim bana bakıyordu, çokta hoş geldiBir süre yaklaşık 3 hafta dek felan bakıştık durduk sürekli benim bulunduğum kata geliyorduÇok yakaladım bakarken, arkadaşlarına şu diye gösterirken

sonra 34 hafta kadar bakıştık yukardada dediğim gibi ben birazcık daha beklemek istedim tam emin almak için çok bekledim sanırım gitti erkek arkadaş yaptıBu kızın yanındaki arkadaşıda geldi bana yazdı sev beni felan dedi o sıra aklım fazla karıştı kızla muhabbet ettik bir zaman aramızda minik çaplı bişeyler geçti olmadıFakat aklım daima o esmerdeErkek arkadasından ayrılmışEskisi gibi bakışmıyoruzSanırım oda ümidi kesti ben salağım galiba

Keza benide sevmiyomuş her kıza bakıyomuşum
Doğrusu o dershanede tek baktığım kız oydu Dershanedeki bir çok kızın ilgisine aldırış etmedim
Napacağımı bilemiyorum gitsem konuşsam eğer öğrenmişse arkadaşıma yazmışsın gelip birde benle konuşuyosun derse yerin dibindeyim oO karizma sıfırAma içim içime sığmıyorKendimi güç tutuyorumBilemedimKeza fazla sert ne biiliyim sizlerden bi teklif hafıza bekliyorum tskler

Üst Alt