Son Konu

Oğlumun Hayırlı Evlat Olması İçin Etmem Gereken Dua

Profösör

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Tepkime
14
Web
bilgilihocam.com
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hocam ben 51 yaşındayım eşimden çok çekiyorum. Ali Rıza adında lise 2. sınıfa giden oğlumun hayırlı bir evlat olması, okulunu bitirdiğini görmek en büyük arzum. Bunun için edebileceğim herhangi dua var mı? Şimdiden Teşekkür ederim Rabbim razı olsun.

Anne Duası En Hayırlı Duadır​

Değerli ziyaretçimiz, öncelikle yüce Mevla’mızdan dileğimiz güzel oğlunuzun dilediğiniz gibi okulunu başarı ile bitirmesidir. Bununa birlikte siz anne, babasına hayırlı bir evlat olmasıdır.

Sizin gibi evladını düşünen değerli bir annenin samimiyetle oğlumun hayırlı evlat olması için dua istiyorum demesi çok önemlidir. Sizin gibi bir annenin yapacağı dua mutlaka kabul olacaktır. Siz bu konuda gönlünüzü rahat tutun ve çocuğunuzun üzerinden duanızı eksik etmeyin. Sabrın her derde deva olduğu aklınızın bir köşesinde her daim bulunsun. Bizden evladınızın hayırlı bir evlat olması için etmemizi istemişsiniz.

Bu söylediklerimizi uygulayın ve şu duaları da okumayı ihmal etmeyin. İnşaallah isteğinize ulaştığınız günleri görmek nasip olur. Tavsiye edeceğimiz iki dua bulunmaktadır. Bunların birini sizin okumanızda, bir diğerini mümkün ise çocuğunuzun okumasında fayda vardır.

Sizin okumanız için tavsiye ettiğimiz dua şu ayeti kerimedir. Bu ayeti kerimeyi her dua için el açtığınızda bir alışkanlık haline getirmenizde fayda var. Bu ayeti kerime eşinize de tesir edecektir.

Oğlumun Hayırlı Evlat Olması İçin Okunacak Dualar​

Hayırlı Evlat İçin Dua

– Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir. (Furkan:25.74)

Mümkünse oğlunuzun okumasında büyük hayırlar olacak ayeti kerime ise şöyledir:

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

-“Bana ve anne babama verdiğin nimetlere şükretmemi, senin razı olacağın salih amel işlememi bana ilham et. Neslimi de salih kimseler yap. Şüphesiz ben sana döndüm. Muhakkak ki ben sana teslim olanlardanım.” (Ahkaf; 46: 15)

İstifade etmeniz duası ile Mevla’ya emanet olun.

Üst Alt