dorukmakto
Yeni Üye
İçindekiler Hide
- 1 E devletten Çocuğumun öğrenci belgesi nasıl alınır?
- 2 Oğlum için öğrenci belgesini nasıl alırım?
- 3 E okuldan öğrenci belgesi nasıl alınır?
- 4 Aile öğrenci belgesi nasıl alınır?
- 5 E devletten öğrenci belgesı nasıl alınır?
- 6 Veliden öğrenci belgesi nasıl alınır?
- 7 Öğrenci belgemi nereden alabilirim?
- 8 Öğrenci Belgesi e devletten çıkar mı?
E devletten Çocuğumun öğrenci belgesi nasıl alınır?
Milli Eğitim Bakanlığına tıklanır. "Öğrencilik Belgesi Sorgulama" tıklanır. 1. "Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum." Onay kutusu seçilerek, "Sorgula" butonuna tıklanır. Öğrenci belgesi çıkartılacak öğrencinin isminin hizasında bulunan "Barkodlu Belge" seçeneği tıklanır.Oğlum için öğrenci belgesini nasıl alırım?
Öğrenciler e-okul sisteminden öğrenci belgelerine ulaşabilir ve kaydedebilir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüm evraklara internet üzerinden ulaşmak mümkündür. Öğrenciler e-okul sistemine şifreleriyle giriş yaparak, lise öğrenci belgelerini istediği şekilde kullanabilir.E okuldan öğrenci belgesi nasıl alınır?
Peki nereden alınır? E–Okul öğrenci belgesi almak için sisteme okul idaresi tarafından kurum şifresiyle giriş yapılması gerekir. Daha sonra öğrenci işlemleri menüsünden raporlama sekmesine geçilir. Öğrenim belgesi geçmiş dönemler dosyasına gelindiğinde tüm öğrenciler listenir.Aile öğrenci belgesi nasıl alınır?
E-Devlet sistemine
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptığınızda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın verdiği hizmetlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ogrenci–belgesi–sorgulama adresinden ulaşarak "Öğrenci Belgesi Sorgulama" işlemini seçerek belgenizi oluşturabiliyorsunuz.